Website_1400_projecten

AdFontis heeft veel ervaring in huis met de bijbehorende senioriteit. Met onze werkwijze behalen we resultaten binnen de afgesproken parameters. De menselijke maat blijft daarbij voor ons belangrijk.

De kracht van projectmanager Gerard Wassink is het aanbrengen van structuur, overzicht en rust. Toegevoegde waarde voor het bedrijfsresultaat staat voorop.

Door zijn brede ervaring is hij een goede gesprekspartner voor lijnmanagers, uitvoerenden en leveranciers. Naast andere referenties was dit een van de mooiste complimenten die hij kreeg: “Jij kunt techneuten tot op details aansturen en je kunt in begrijpelijke taal aan ons als management uitleggen wat er gebeurt en waarom!”.

Waar hij met name in geïnteresseerd zijn klussen waarbij hij zijn talenten in kan zetten: overzicht krijgen en behouden; adviseren op het raakvlak van beleid, processen en automatisering in de organisatie.

Zijn stijl komt tot uiting in zijn motto: “… helpen succesvol te zijn”.

De drijfveer bij AdFontis is het verbinden, inspireren en motiveren van mensen bij het samen behalen van afgesproken resultaten.

 


Meer weten? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:


Share Button