Website_1400_puzzel_bril

Gerard Wassink is 24 jaar werkzaam geweest als automatiseerder, gedetacheerd op het gebied van financieel zakelijke dienstverlening. Hij is van onderaf begonnen en langzamerhand gegroeid naar team- en projectleider. Daarnaast heeft hij in het bedrijf waar hij werkte cursussen gevolgd op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching, en deze in dat bedrijf ook toegepast.

Daarna heeft hij 10 jaar gewerkt bij verschillende middelgrote AWBZ zorginstellingen als zelfstandig gevestigd (freelance) interim- en projectmanager vanuit zijn eigen bedrijf Wassink-iT!. Het verlangen om meer met coaching en counseling te gaan doen speelt al heel lang.

Hieronder stelt hij zichzelf even persoonlijk voor:


Mijn huwelijk dateert van 1980. We hebben samen twee zonen en twee dochters en inmiddels negen kleinkinderen.

Na mijn opleiding en diensttijd ben ik gaan werken als leerling programmeur en ben, via systeemprogrammeur op IBM mainframes, langzaam gegroeid in de richting van projectondersteuning, teamleider en projectleider / -manager.

Daarnaast heb ik in mijn vrije tijd bestuursfuncties bekleed in allerlei non-profit instellingen, verenigingen en stichtingen. Kerkelijk tiener- en jeugdwerk, scouting, interkerkelijke ondersteuning van tiener(club)werk, een stichting rondom een praiseband en evangelisatie-ondersteuning zijn een aantal van de gebieden waarin ik actief ben geweest.

Van mei 2006 tot maart 2014 heb ik als projectleider en projectmanager gewerkt vanuit mijn eigen bedrijf Wassink iT!. Per 1 april 2014 ben ik met AdFontis begonnen, waarin ik zowel mijn ‘oude’ vak als mijn passie kan vormgeven.

Daarnaast heb ik in 2015 de studie Theologie / Pastorale Hulpverlening aan het Evangelisch Pastoraal Studiecentrum afgerond met het diploma Pastoraal Werker.


Share Button